Manuel behandling

I forbindelse med behandlingen af skoliose er hverdagskorrektioner og specifikke øvelser det vigtigste på programmet. Det kan dog til tider være nødvendigt med manuel behandling af ryggen for at kunne komme igennem med behandlingen. Der findes ingen manuel behandling, som er bevist at kunne rette din skoliose, så en manuel behandling skal være et supplement til den korrigerende træning for skoliosen.

I ScolioFys tilbyder vi manuel behandling specifikt rettet mod din skoliose. Det handler om at få åbnet den konkave side af kurven og få arbejdet med rotationen. Så hvis du oplever, at du har nedsat bevægelighed, smerter, eller svært ved at komme ud i korrektionerne i øvelserne kan det være en fordel for dig at afprøve specifik manuel behandling.

Alle tre fysioterapeuter i ScolioFys har specifik træning indenfor manuel behandling af skoliose på Schroth Best Practice Advanced kursus. I daglig praksis er det især Lykke, der behandler manuelt i klinikken.

Kontakt os, hvis du ønsker nærmere information omkring den manuelle behandling, eller ønsker at booke en tid til behandling.