3D / 4D Spine & Posture Analysis

DIERS Formetric Scan – En 3D/4D analyse af rygsøjle og holdning

Lider du af rygsmerter og ønsker at finde årsagen og få muligheden for succesfuld behandling? For hver person med rygsmerter er årsagen til smerterne unik, og behandlingsplanen skal derfor rettes til den enkelte. En præcis og dybdegående diagnose er essentiel for at kunne sikre en succesfuld behandling og test før og efter. Her spiller den innovative målingsteknologi en vigtig rolle.
Værd at vide om 3D/4D analysen af rygsøjlen

3D/4D rygsøjle og holdningsanalysen med Formetric scan er en strålingsfri, kontaktfri målingsmetode, der benytter sig af fotogrammetri:

Et lys-net bliver projekteret på ryggen af patienten og optaget af et kamera. DIERS computersoftware programmet analyserer ved hjælp af linjerne kroppens kurver og genererer et 3-dimensionelt billede af overfladen af din ryg. Ved hjælp af denne ”virtuelle gipsafstøbning” kan rygsøjlen og bækkenets position rekonstrueres. Målingen tager kun få sekunder og informationen omkring alle kropsdetaljerne vises umiddelbart efter. Resultaterne vises i illustrative og let forståelige grafikker. Dette kan laves til en rapport, som kan printes og udleveres til patienten, som derved senere kan sammenligne med nye skanninger.

Hvornår er en 3D/4D ryganalyse relevant?

  • Rygsmerter og problemer i rygsøjlen
  • Tidlig opdagelse af holdningsproblematikker og deformiteter i rygsøjlen
  • Bækken ubalance (forskydning eller rotation)
  • Som komplementær eller alternativ undersøgelse til røntgen
  • Til kontroller, opfølgninger og evaluering af den terapeutiske indsats
  • Ved justering af holdningskorrigerende indlæg og sko

Se priser her