Best Practice Academy

Schroth Best Practice Academy blev startet af Dr. Hans-Rudolf Weiss , som hele sit arbejdsliv har været involveret i konservativ behandling af skoliose.

Målet med akademiet er at sikre forskning på det konservative område (både korsetter og træning) gennem et internationalt netværk af centre. Akademiet er inddelt i områderne: korsetbehandling med det 3-dimensionelle Gensingen (GBW)â korset og Schroth Best Practice træningsmetoden.

Schroth Best Practice Academy har en bestyrelse, om udgøres af Senior Instructors Hans-Rudolf Weiss, Dr. Marc Moramarco og Maksym Borysov samt de internationale instruktører. Med i bestyrelsen sidder Lisa Elliott og Pernille Winsløv Wied fra ScolioFys.

I Best Practice Academy uddannes instruktører, som varetager uddannelsen af Schroth Best Practice terapeuter i hele verden. Pernille og Lisa er instruktører for Europa og ScolioFys i København blev i 2018 udnævnt til Europæisk Avanceret uddannelsescenter. Der findes to andre Avancerede centre i verden – i Boston, USA og i Ukraine. Vi er stolte af at være med til at sikre udviklingen.

I 2018 afholdt Pernille Winsløv Wied og Lisa Elliott det første Schroth Best Practice Advanced kursus for terapeuter fra Hong Kong, Sydkorea, Danmark, Japan, Rumænien og Grækenland med deltagelse af Senior Board members Dr. Hans-Rudolf Weiss og Maksym Borysov. Lisa og Pernille har haft ansvaret for udvikling af kursusmaterialet til Best Practice Advanced kurset.

Ønsker du at læse mere om Schroth Best Practice Academy: www.schrothbestpractice.com