Om ScolioFys

Hos ScolioFys har vi de første Schroth Best Practice terapeuter i Danmark. Sideløbende med at vejlede patienter med skoliose på klinikken arbejder vi benhårdt på at ændre praksis i Danmark på skolioseområdet. Blandt andet ved at lave Case rapporter over behandlingernes effekt, holde foredrag for andre fysioterapeuter, læger samt andre fagpersoner.

ScolioFys blev dannet i 2014 af fysioterapeuterne Pernille Winsløv Wied og Lisa Elliott. Begge er uddannet fra Fysioterapeutskolen i København og arbejder til dagligt på klinik hos Nørrebro Fysioterapi (www.noerrebrofysioterapi.dk)

De har arbejdet specifikt med scoliosepatienter siden 2013/14 og har nu specialiseret sig indenfor træning af scoliosepatienter. På klinikken tager de nu udelukkende nye scoliosepatienter.

I maj 2016 blev Pernille og Lisa certificerede Schroth Best Practice Advanced terapeuter og samtidig certificerede til instruktører og underviser nu fysioterapeuter, kiropraktorer og læger i Europa, som har interesse i konservativ behandling af skoliose.

15. april 2015 blev Pernille og Lisa certificerede Schroth Best Practice terapeuter – uddannet af Dr. Weiss og Dc. Moramarco i Boston, USA.

De er desuden eneforhandlere i Danmark af ScolioWedges kiler til scoliosetræning.

Siden efteråret 2014 har de trænet/ træner med ca. 600 skoliosepatienter, og denne patientkategori udgør nu omkring 90 procent af deres patientindtag på klinikken.

Screening og træning af personer med skoliose efter Schroth Best Practice